Actueel

Actueel

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Wij versturen regelmatig een nieuwsbrief met de laatste updates rondom het programma. Meld u aan om als eerste op de hoogte te zijn van de voortgang!

Het laatste nieuws:

Uitreiking Docentenprofiel 2.0

Docentenprofiel palliatieve zorg is dé manier om de kwaliteit van onderwijs naar een hoger niveau te tillen

Op het Symposium Onderwijs Palliatieve Zorg van O²PZ is dinsdag 18 april officieel het Docentenprofiel palliatieve zorg gelanceerd en uitgereikt aan verschillende vertegenwoordigers van groepen belanghebbenden.

Resultaten vragenlijst "scholingsbehoefte palliatieve zorg" bekend

ScholingPZ inventariseerde door middel van een vragenlijst waar (toekomstige) deelnemers van de scholing behoefte aan hebben, om zo de leerbehoefte en voorkeur voor vorm van de scholing op te halen. We delen hier de belangrijkste bevindingen van deze inventarisatie.

Minister Helder tijdens werkbezoek bijgepraat over onderwijs palliatieve zorg

Goede palliatieve zorg start met goed onderwijs. Dit heeft O²PZ samen met KWF en Amsterdam UMC goed onder de aandacht kunnen brengen tijdens het werkbezoek dat minister voor Langdurige Zorg en Sport Conny Helder op 6 maart jl. bracht aan Amsterdam UMC.

Eerder verschenen nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief april 2023

Binnen het programma zijn we in een volgende fase terecht gekomen en met trots worden de eerste mijlpalen bereikt. We delen hier onder andere een update over de voortgang van alle projecten, een nieuwe pilot basistraining en meer.

Nieuwsbrief december 2022

In deze editie leest u onder andere een update van de drie projecten die binnen het programma worden uitgerold, delen we inzichten uit een recente enquête en bezochten we Carend en het Nationale Congres Palliatieve Zorg.

Nieuwsbrief september 2022

Programma van start: inmiddels zijn de projectleiders gevonden en zijn begonnen met het samenstellen van de projectteams & experts. Ook wort een start gemaakt met de inventarisatie van het huidige onderwijsaanbod.

Logo KWF

Contact

Programma Scholing Palliatieve Zorg
Amsterdam UMC, locatie VUmc, Van der Boechorststraat 7
1081 BT Amsterdam  / Postbus 7057 1007 MB Amsterdam