Basisscholing Palliatieve Zorg

Basisscholing palliatieve zorg

Voor zorgverleners

Bent u op zoek naar een basisscholing in palliatieve zorg bij patiënten met ongeneeslijke kanker? In opdracht van KWF ontwikkelden wij drie basisscholingen: een voor verzorgenden, een voor verpleegkundigen en een voor verpleegkundig specialisten (VS), physician assistants (PA) en artsen. De Basisscholing Palliatieve Zorg is interactief opgezet met praktijkgerichte casuïstiek. Accreditatie is aangevraagd.  De scholing is flexibel, zodat u deze kunt inpassen in drukke agenda’s en roosters. De scholingen is voor zorgverleners die nog geen scholing over palliatieve zorg hebben gevolgd en worden incompany en via open inschrijving verspreid door heel het land aangeboden.

Interesse?

Kies hieronder de scholing die bij uw functie past en ontdek meer over de inhoud van de scholing. Indien u uw gegevens achterlaat dan brengen wij u als eerste op de hoogte van de beschikbare data en locaties in uw regio. Of meld u meteen aan via onderstaande button.

Achtergrond

Jaarlijks overlijden in Nederland ruim 43.000 mensen aan de gevolgen van ongeneeslijke kanker. De verwachting is dat met de dubbele vergrijzing de komende jaren het aantal mensen dat hieraan overlijdt zal toenemen tot meer dan 60.000 patiënten per jaar. Al deze mensen en hun naasten hebben grote behoefte aan de beste ondersteuning en zorg. Twee derde van de zorgverleners voelt zich echter nog onvoldoende geschoold op het gebied van palliatieve zorg. Daarom ontwikkelden wij de Basisscholing Palliatieve Zorg samen met vele (regionale) partijen en experts op basis van beproefd onderwijs. 

In de basisscholing leert u samen met uw collega’s de basiskennis en vaardigheden van palliatieve zorg. Zodat u met meer vertrouwen zorg kunt verlenen aan de patiënt en de naasten met ongeneeslijke kanker.

Basisscholing Palliatieve Zorg

Voor 3 functies en incompany

Logo KWF

Contact

Programma Scholing Palliatieve Zorg
Amsterdam UMC, locatie VUmc, Van der Boechorststraat 7
1081 BT Amsterdam  / Postbus 7057 1007 MB Amsterdam