Judith Hetem – Kolvoort nieuwe programmamanager Scholing Palliatieve Zorg

Judith Hetem – Kolvoort nieuwe programmamanager Scholing Palliatieve Zorg

Met ingang van 1 februari 2023 verwelkomt het programma Scholing Palliatieve Zorg een nieuwe programmamanager. Judith Hetem – Kolvoort neemt deze rol over van Johan Joosse.

De door de wol geverfde zorgprofessional Hetem – Kolvoort ziet haar rol met veel enthousiasme tegemoet. Als beleidsadviseur bij het Instituut Onderwijs en Opleiden van de Amstel Academie en VUmc Academie heeft zij een groot netwerk in de zorg en ervaring in onder andere directe patiëntenzorg, leren en ontwikkelen en in beleidsadvies. Hetem – Kolvoort verwacht als programmamanager een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van Scholing Palliatieve Zorg.

Zij neemt het stokje over van Johan Joosse, die na 27 jaar wonen en werken in de Randstad (waarvan 14 jaar bij Amsterdam UMC) terugkeert naar zijn Zeeuwse roots waar hij start als Hoofd Programma’s en Projecten bij de gemeente Veere.

Judith Hetem-Kolvoort
'De groep ongeneeslijk zieke mensen groeit, en dat maakt goede scholing op het gebied van palliatieve zorg zo belangrijk. Ik kijk ernaar uit om aan dit programma te mogen bijdragen’
Judith Hetem-Kolvoort
Judith Hetem - Kolvoort
Programmamanager ScholingPZ
Logo KWF

Contact

Programma Scholing Palliatieve Zorg
Amsterdam UMC, locatie VUmc, Van der Boechorststraat 7
1081 BT Amsterdam  / Postbus 7057 1007 MB Amsterdam